Шоколадний фонтан

Ласкаво просимо до солодкої мрії! Вашого найкращого вибору для створення неповторної атмосфери солодкого захоплення на будь-яких святкових та урочистих подіях! Наша компанія - ваші вірні компаньйони у світі розкоші та ніжності, пропонуючи вам у оренду наші неймовірні шоколадні фонтани.

Наші фонтани - це не просто джерело неперевершеного смаку, а справжнє шоу для всіх ваших гостей. Якщо ви бажаєте додати елегантності та розкоші вашій події, ми готові вас вражати!

Шоколадний фонтан прикрасить будь-який урочистий захід: корпоративну вечірку, весілля, день народження, будь-яке дитяче свято, відкриття магазину або офісу. Ваші гості будуть в захваті, коли зможуть самі наколювати на довгі дерев'яні шпажки шматочки фруктів і підносити їх до безперервно стікаючого каскаду з теплого шоколаду. Тільки уявіть яке це видовище і як це смачно! У сучасній івент-індустрії шоколадний фонтан на святковому заході стає справжнісіньким мейнстримом.

Професіонали використовують в шоколадні фонтани італійський кондитерський шоколад Crea або Nutcao (молочний шоколад, чорний шоколад, білий шоколад), тому в наших шоколадних фонтанах струменить тільки кращий шоколад марки Crea і Nutcao, який ви можете вибрати на свій колір і смак.

  • Оренда 3-х ярусного маленького шоколадного фонтану на 3 години (висота 40 см., 1,5 кг преміум-шоколаду Crea) -   2300,00 грн.

  • Оренда 4-х ярусного великого шоколадного фонтану на 3 години (висота 80 см., 4,5 кг преміум-шоколаду Crea) -   4000,00 грн.

  • Оренда 5-ти ярусного дуже великого шоколадного фонтану на 3 години (висота 1 м., 9 кг преміум-шоколаду Crea) -   8000,00 грн

Додатковий шоколад -   400,00 грн/1 кг

У вартість послуги «Оренда шоколадного фонтану» входить: шоколадний фонтан, доставка до місця проведення заходу, порція шоколаду (білий, молочний або чорний), шпажки для фруктів і обслуговування протягом 3-х годин.

Звертайтеся до професіоналів шоколадної справи! Ми зробимо все на найвищому рівні!

Ідеальним доповненням до шоколадного фонтану буде фруктова пальма, яку ви також зможете замовити у нас.

Чому саме ми?

  • Широкий вибір смаків. Виберіть з нашого розмаїття справжніх шедеврів: молочний, чорний, білий шоколад або навіть екзотичні комбінації смаків для істинних гурманів.
  • Професійне обслуговування. Наші експерти забезпечать гладку роботу фонтану протягом всієї події, надаючи вам можливість насолоджуватися кожним моментом.
  • Індивідуальний підхід. Ми пристосуємо кожен аспект нашого обслуговування до вашого заходу, зробимо його унікальним та незабутнім.
  • Гігієна та безпека. Ми дбаємо про ваше здоров'я, дотримуючись найвищих стандартів гігієни та безпеки у всіх аспектах нашого сервісу.

Нехай ваше свято стане найсолодшим моментом в житті, а ми допоможемо зробити його найяскравішим та найніжнішим. Звертайтеся до нас, і ми зробимо вашу подію надзвичайною!

shocoladnij fontan_3

shocoladnij fontan

chocolate fountain 18

chocolate fountain 19

chocolate fountain 11

chocolate fondue

chocolate fondue

shocoladnij fontan_2